Leírás
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 40%.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Összetevők:
fruktóz, zsíros tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, hidrogénezett növényi zsír, sovány tejpor, törökmogyoró (min. 2,8%), emulgeálószer: szójalecitin, aromák, étkezési sav: citromsav, kávé, eperpor, mandula, színezék: kárminok.
Tápérték 100 g-ban:
Energiatartalom: 2307 kJ (552 kcal)
Fehérje: 9,1 g
Szénhidrát: 49,2 g
Zsír: 35,5 g
Allergia info: Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket.