Leírás
Összetevők:
Kakaómassza
Cukor
Aprított mandula
Kakaóvaj
Sűrített narancslé
Almapüré
Emulgeálószer: szójalecitin
Természetes aromák
Ananász
Sűrítőanyag: nátrium-alginát
Étkezési sav: citromsav
Kakaó szárazanyag: legalább 70% a csokoládéban.
Tápanyag:
100 g:darab (25 g):Energia:2341 kJ / 564 kcal585 kJ / 141 kcalZsír:40,5 g10,1 gamelyből telített zsírsavak22,8 g5,7 gSzénhidrát:34,6 g8,7 gamelyből cukrok29,1 g7,3 gFehérje:9,7 g2,4 gSó:0,05 g0,01 gReferencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)