Leírás
Jellemzők
Még ízletesebb, zamatosabb!
Lencsefőzelék kolbásszal. Hőkezelt készétel, konzerv.
Egyéb információk
A kolbász egy része a hőkezelés során szétfőhet.
Összetevők
Ivóvíz, Lencse (15%), Kolbász 13% (csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús, sertéshús, marhahús, ivóvíz, sertésbőrke, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), fűszerkészítmény (fűszerek, stabilizátor: trifoszfátok, ízfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: nátrium-D-eritroaszkorbát, dextróz, glükózszirup, fűszerkivonat, emulgeálószer: polioxietilén-szorbitánmonooletát), fűszerek), Sertészsír, Búzaliszt, Vöröshagyma, Étkezési só, Borecet, Cukor, Mustár, Fűszerek, Fokhagyma, Összes kolbásztartalom a feldolgozás pillanatában 13%.
Nyomokban szóját, tejet és tojást tartalmazhat. A termék glutént és mustárt tartalmaz.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben: | |
---|---|
energia | (kJ) 448 / (kcal) 108 |
zsír | (g) 4,2 |
amelyből telített zsírsavak | (g) 1,6 |
szénhidrát | (g) 12,7 |
amelyből cukrok | (g) 1,5 |
fehérje | (g) 4,5 |
só | (g) 0,8 |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)